FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300KR · SKICKAS INOM 2-5 ARBETSDAGAR

Om Happily Printed

Happily Printed är ett litet företag på Gotland som specialiserar sig på posters och prints framförallt till barn. Vi har ett växande sortiment av barntavlor och personliga födelsetavlor (doptavlor) med glada motiv som blir en fin inredningsdetalj i barnrummet eller lekrummet. Många posters och prints är personligt anpassningsbara vilket gör att du kan få en unik produkt anpassad till just dig som sen trycks upp på beställning i vårt tryckeri här på Gotland.

Vi trycker våra tavlor med modern tryckteknik på 280gsm obestruket kvalitetspapper. Både papper och tryck är åldersbeständiga så att tavlorna håller under många år utan att gulna eller blekna. Tjockleken och den matta ytan ger en hög kvalitetskänsla utan reflektioner. Kvalitet är viktigt för oss, vi vill att du ska vara nöjd med ditt inköp!

Alla tavlor är designade av Maria Ahlfors som även gjort illustrationerna. Vi är öppna för personliga önskemål. Ibland kan man vilja ändra tex färg eller text utöver vad som är möjligt att göra vid beställning på produktsidan. Ofta är detta möjligt. Skicka ett mail med din förfrågan till info@happilyprinted.se så ska vi försöka hjälpa dig. Du får också gärna höra av dig med förslag eller önskemål om motiv.

Följ oss gärna på Instagram, Pinterest och Facebook!