FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300KR · SKICKAS INOM 2-5 ARBETSDAGAR

Köpvillkor och information


Notera
Då färgåtergivningen ofta varierar mellan olika bildskärmar samt att papper och bildskärmar återger färger på olika sätt (reflekterat respektive utsänt ljust) kan färgen du ser på skärmen avvika till viss del från färgen i det färdiga trycket. Detta är normalt och inget vi kan påverka eftersom vi inte kan påverka färginställningarna på din bildskärm.

Priser
Priser anges i svenska kronor inklusive moms. En fraktkostnad på 30kr tillkommer. Fri frakt för beställningar över 300kr.
Vi reserverar oss för eventuella prisfel på hemsidan.

Betalningssätt
Betalning kan göras med Paypal eller med kort, direktbetalning eller faktura via Payson.

Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel.

Vi erbjuder betalsättet “PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 19 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Leverans
Leverans sker vanligtvis inom 2-5 arbetsdagar efter godkänd betalning. För närvarande kan vi endast leverera inom Sverige.
För varor med personligt anpassad text eller bild sker leveransen först efter att vi mottagit ett godkänt korrektur från dig. Det är därför viktigt att du anger en fungerande e-mail adress och att du godkänner korrekturet som vi skickar till dig.

Reklamation
Vi kontrollerar alla varor före frakt. Skulle din vara ändå vara skadad eller felaktig meddela oss detta senast 14 dagar efter mottagen leverans. Beskriv felet och glöm ej att ange ditt namn, telefonnummer samt ordernummer.

För personligt anpassade varor kan vi inte ersätta stavfel eller andra fel som godkänts i korrekturet. Det är därför viktigt att du noga kontrollerar korrekturet och läser igenom texten och kontrollerar att den är fri från stavfel och andra fel. Be gärna någon annan att dubbelkolla för säkerhets skull.

Ångerrätt
För varor som inte anpassats speciellt för dig gäller 14 dagars ångerrätt enligt distantavtalslagen. Varan ska vara oskadad, oanvänd och väl paketerad när den återsänds. Köparen betalar returfrakten. Kontakta oss innan du återsänder varan. Vi betalar tillbaka värdet på varan men ej frakt och övriga avgifter. Vi löser ej ut paket som returnerats mot postförskott eller efterkrav.

För varor som skräddarsys speciellt för dig, tex med personligt namn eller annan personlig information är köpet bindande. Dessa trycks upp speciellt för dig och då gäller inte regeln om ångerrätt i Lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal.

Hantering av dina adress- och personuppgifter
Happily Printed är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnar till oss som kund och dessa behandlas av oss för att kunna administrera dina inköp. Vi lämnar ej ut personuppgifter, e-postadresser eller annan kundinformation till tredje part annat än vad som krävs för att fullfölja dit köp (tex till speditör och/eller betaltjänst).

Vi lagrar ditt namn, adress, e-post och telefon vid köp för att vi skall kunna leverera din beställda vara.
Vi lagrar dina uppgifter vid köp i 7 år på grund av bokföringslagen.
Du har rätt att klaga till tillsynsmyndighet
Du har rätt att få reda på varifrån informationen har kommit, om du inte har registrerat den själv
Du har rätt att få ett utdrag av all information som vi har om ditt konto hos oss.